Firmagaver & Private Label

Er du og ditt firma ute etter en helt spesiell firmagave til ansatte eller til samarbeidspartnere? Hvorfor ikke tenke nytt, gi noe hele familien kan kose seg med. Et eksklusivt duftlys eller duftpinner til jul eller påske, eller hva med luksuriøse lotion og flytende såpe til sommeren? De vakre duftlampene er en fantastisk flott gave, kanskje til et jubileum eller en helt spesiell anledning?


 Aldri før har eksklusiv duft vært mer i vinden enn nå! Flere og flere ønsker sin helt egen spesielle stil og atmosfære, i egen bolig eller fritidssted. DOFTA® har både produkter og dufter for enhver smak. Duftene er nøye utvalgt vår nordiske smak, som også er tilpasset både menn og kvinner.Har du glemt en ansatts bursdag, et jubileum eller kanskje en gave i forbindelse med et arrangement får du produktet på dagen hos oss! Vi har ingen minimumsordrer på lagerførte varer!

Vi har også en egen julekolleksjon, både duftolje, duftlys og duftpinner av den så kjente og kjære juleduften «Christmas de Luxe» 
De aller fleste produkter leveres i vakre og sofistikerte gaveesker (se produkter/dufter og beskrivelse i SHOP). Om ønskelig leverer vi også gavene i elegante hvite DOFTA® logo bag, med en stor sort logo og silkebånd, i tillegg til silkepapir (hvitt eller sort) med små elegante DOFTA®’s logo i sølv og gull.

Distribitørlinjen hos oss er svært kort og våre kunder slipper dermed lang leveringstid. Vi pakker samme dag vi mottar ordren, klar for transport påfølgende dag for levering ut til våre kunder. Varene kan også hentes direkte på vårt lager etter avtale.

 Vi kan nå tilby deg og ditt firma eksklusive duftprodukter med din egen logo. Det er meget enkelt, vi trenger kun din logo eller eget label design, så velger du selv både produkt og favorittduft. Ønsker din virksomhet sin egen linje innen “fragranced” produkter, da har vi ekspertisen. Dette gjelder produkter som for eksempel naturlige duftlys, duftpinner, parfymer, rom- & body parfyme, lotions og flytende såper. Du bestemmer selv både design, emballasje og prisnivå. Vi kan til og med utvikle en duft som passer verdiene din virksomhet står for.
 


Grand Hotel, Stockholm

DOFTA® har produsert dette vakre duftlyset for Grand Hotel, Stockholm. Kunden valgte hotellet som motiv, malt av en kjent svensk kunstner. Denne produksjonen er av porselen og har detaljer i ekte gull! Samtlige av DOFTA® Private Label-produksjoner har sin helt særegen og unike design. Duftlysene produseres selvsagt av samme fantastiske kvalitet og beholder sitt eksklusive og luksuriøse utseende.Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er hotell-Diplomat.jpg

Hotel Diplomat, Stockholm

Duftlys i porselen for et av Sveriges eksklusive hotell; Hotel Diplomat, Stockholm.
Motivet av hotellet er malt av en kjent svensk kunstner. Samtlige av DOFTA® Private Label-produksjoner har sin helt særegen og unike design. Duftlysene produseres selvsagt av samme fantastiske kvalitet og beholder sitt eksklusive og luksuriøse utseende.